BUNNIK,
29
september
2023
|
13:07
Europe/Amsterdam

Verkoop Vrumona aan Royal Unibrew afgerond

In juli van dit jaar maakte HEINEKEN Nederland bekend dat het voornemens is om frisdrankproducent Vrumona te verkopen aan Royal Unibrew uit Denemarken. Na een positief advies van de ondernemingsraad en instemming van de vakbondsleden zijn de aandelen per vandaag overgedragen.

Voor achtergrond en context zie eerdere berichtgeving: ‘HEINEKEN Nederland voornemens om Vrumona te verkopen aan Royal Unibrew - Deens drankenbedrijf heeft stevige ambitie met frisdrankproducent uit Bunnik. 

Boilerplate

Over HEINEKEN

HEINEKEN is ’s werelds meest internationale brouwer en toonaangevend in de ontwikkeling en verkoop van premium bieren en ciders. Onder aanvoering van het Heineken® merk zijn we met een portfolio van meer dan 300 internationale-, regionale-, lokale- en speciaalbieren en ciders actief in ruim 170 verschillende markten. In onze brouwerijen, mouterijen, ciderproductie locaties en kantoren werken wereldwijd ruim 90.000 mensen. In Nederland focust HEINEKEN zich op een tiental merken. Meer informatie over HEINEKEN Nederland staat op www.heinekennederland.nl    

 

CONTACT

 

Royal Unibrew

·         Investor Relations: Jonas Guldborg Hansen, tel (+45) 20 10 12 45

·         Mediarelaties: Michelle Nørrelykke Hindkjær, tel (+45) 25 64 34 31

 

Vrumona

·         Mediarelaties: Hester Duursema, tel (+31) 6 81 95 25 68, hester.duursema@vrumona.nl