Amsterdam,
15
oktober
2019
|
07:53
Europe/Amsterdam

HEINEKEN Nederland en ADE verlengen partnership met 5 jaar

Samenvatting

HEINEKEN Nederland en het Amsterdam Dance Event hebben hun samenwerking met tenminste vijf jaar verlengd tot en met 2023. Desperados blijft net zoals dit jaar ook de komende jaren main partner van het evenement. Nieuw aan het partnership is de toevoeging van Heineken 0.0. De vernieuwde samenwerking werd officieel bekrachtigd in aanloop naar het Amsterdam Dance Event 2019.

Heineken 0.0 nieuw onderdeel van vernieuwde samenwerking

Mariana Sanchotene, directeur stichting Amsterdam Dance Event: “Heineken en Amsterdam Dance Event zijn diepgeworteld in de Amsterdamse samenleving. We zijn beide uitgegroeid tot wereldwijde A-merken en we zijn er dan ook trots op dat we voor de komende vijf jaar wederom de handen ineenslaan en ons partnership verder uitbreiden. Heineken is sinds jaar en dag verbonden aan muziekbeleving en nachtcultuur. De vernieuwde samenwerking met Heineken 0.0 en Desperados geeft ons de mogelijkheid om te blijven verkennen en ontwikkelen. De komende jaren zullen we samen zowel op lokaal als internationaal niveau elektronische muziek cultuur in al haar facetten vieren.”

David Lette, marketing directeur Heineken Nederland: “Amsterdam Dance Event is hét vooruitstrevende muziekevenement waarbij de trots op onze hoofdstad ultiem wordt uitgedragen aan bezoekers van over de hele wereld. Als Nederlandse brouwer met internationaal bekende merken is het voor ons een perfect platform om onze merken te laten zien en kunnen we de ervaring van bezoekers samen met ADE naar het hoogste niveau tillen.”

Nieuw is dat Heineken 0.0  onderdeel wordt van het main partnership. “Het Amsterdam Dance Event is voor ons een mooi platform om te laten zien dat wij een breed portfolio hebben voor de conferentie- en festivalbezoekers, perfect om ons alcoholvrije bier verder onder de aandacht brengen. We zullen met Heineken 0.0 tijdens het dagprogramma aanwezig zijn, maar natuurlijk bieden we de feestgangers ook in de avond en nacht een lekker alcoholvrij alternatief”, aldus Lette.

Museum of Modern Instruments

ADE staat dit jaar in het teken van 100 jaar elektronische muziekinstrumenten en opent het ‘Museum of Modern Instruments’. Een selectie van de meest toonaangevende en invloedrijke elektronische instrumenten van de afgelopen eeuw zijn hier te vinden. Het project maakt onderdeel uit van het culturele dagprogramma en is mede mogelijk gemaakt door Heineken 0.0.

Desperados activaties Amsterdam

Desperados heeft de afgelopen jaren in Nederland – maar ook internationaal – laten zien dat het onlosmakelijk verbonden is met de partyscene. En dat gaat verder dan sponsoring. In aanloop naar de komende editie van het Amsterdam Dance Event heeft Desperados 20 ADE Passen met toegang tot het complete vijfdaagse dag en nacht programma weggegeven. Per sms kregen muziekliefhebbers cryptische omschrijvingen van de ADE locaties toegestuurd waar de tickets verstopt waren. Tijdens de ADE week geven Desperados en ADE dagelijkse tips over de verschillende stadsdelen via QR Codes die verspreid zijn door Amsterdam.

Daarnaast brengt Desperados over de hele wereld ideeën van consumenten tot leven. Onder de noemer: Epic Parties Imagined By You, wordt het  droomfeest van Stephanie Snoeck tijdens ADE verwezenlijkt. Een multisensorisch feest waar je niet alleen de muziek kunt horen, maar ook zien en voelen door middel van een trillende dansvloer, (audio)visuele shows van Blazing Suns & DEFRAME én DJ De Sluwe Vos. Het officiële ADE-feest vindt plaats op woensdag 16 oktober, de openingsavond van Amsterdam Dance Event. 

Noot aan redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Lisa van der Heijden, woordvoerder Heineken, via 06 26240423 of lisa.vanderheijden@heineken.com of Tim Boersma, woordvoerder ADE, via 06 55131887 of tim.boersma@bfcc.nl