Amsterdam,
06
oktober
2021
|
12:00
Europe/Amsterdam

Desperados verstopt ADE-passen in Amsterdam

Tickets geven toegang tot alle events tijdens het Amsterdam Dance Event

De gele vlaggen wapperen eindelijk weer in onze hoofdstad. Dat kan maar één ding betekenen: het Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Vanaf volgende week woensdag staat Amsterdam volledig in het teken van party’s met de beste artiesten ter wereld. Dat het event populair is, blijkt uit de vele stijf uitverkochte feesten. Wie achter het net heeft gevist om zijn of haar favoriete artiest na al die tijd weer te bewonderen, heeft nu toch nog een extra kans op de ultieme party ervaring tijdens ADE. Desperados verstopt komend weekend op 9 plekken in Amsterdam in totaal 40 ADE Festival passen.

 

Desperados is sinds 2019 als main partner verbonden aan het Amsterdam Dance Event. “We vinden het natuurlijk geweldig dat ADE dit jaar weer door kan gaan. Je voelt de positieve energie bij iedereen. De organisatie, artiesten en venues zijn er klaar voor om er een onvergetelijke week van te maken, waar party liefhebbers hun geluk niet op kunnen. Onze collega's hebben de afgelopen weken alle venues weer voorzien van bier en (tap)materialen nadat velen van hen lange tijd gesloten zijn geweest. Het is mooi om te zien dat de populariteit van ADE onverminderd groot is, bijna alle feesten zijn direct uitverkocht", vertelt Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados. Ook de mensen die net geen kaartje hebben weten te bemachtigen voor hun favoriete artiesten, maken nog kans op de ultieme party ervaring tijdens het Amsterdam Dance Event. "Vanaf aanstaande vrijdag verstoppen we namelijk op 9 iconische party locaties in de stad ADE Festival passen, waarmee je toegang krijgt tot alle ADE-events en je dus kunt kiezen uit ruim 250 evenementen op meer dan 90 locaties."

Wie twee van de ADE Festival passen wil bemachtigen moet er natuurlijk wel iets voor doen, want ze liggen niet zo maar voor het oprapen. De Koning legt uit hoe de juiste locaties gevonden kunnen worden: “Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun ticket. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt."

9 iconische party locaties

Klaar voor de jacht op jouw ADE Festival pas? Trek je dansschoenen vast aan en bereid je voor om je hersenen te kraken en de felbegeerde passen als eerste te bemachtigen. De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op desperados.nl/ade en worden per mail verstuurd. De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 uur vrijgegeven. In totaal worden er 40 passen op 9 locaties in Amsterdam verstopt. Wil jij als eerste alle tips ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailing, je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest...

250 evenementen in 5 dagen

Mede door de positieve reacties van de organisatoren die evenementen organiseren onder de ADE vlag, is het mogelijk om het festival te verplaatsen naar toegestane tijden binnen de huidige maatregelen. Inmiddels zijn meer dan 250 evenementen op meer dan 90 locaties vastgelegd in de week van 13 t/m 17 oktober, van 6.00 tot 00.00 uur. Bovendien wordt er de komende weken nog een groot aantal evenementen en artiesten aan het programma toegevoegd. “Het doet ons, ondanks de beperkingen, goed dat ADE op deze manier de sector kan helpen ondersteunen na een moeilijke periode en dat we gezamenlijk laten zien hoe veerkrachtig we als industrie zijn”, laat de tweekoppige directie van ADE weten.

Het festivalprogramma van het Amsterdam Dance Event is te vinden op de website van ADE en zal de komende dagen in de aanloop naar 13 oktober verder worden aangevuld.

Contactpersoon

Boilerplate

Over Desperados
Desperados is niet meer weg te denken uit de partyscene en ken je van de te gekke initiatieven als een festival georganiseerd in luchtballonnen of een feest onder water. Daarnaast is het merk volop aanwezig op festivals waar het eigen stages host zoals op Lowlands, Mysteryland en Awakenings. Ook is Desperados de trotse main partner van ADE. Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld en de ultieme partystarter. Het wordt verkocht in 84 landen wereldwijd en is al ruim twintig jaar een geliefd bier onder de jongvolwassenen. www.desperados.com


Over Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toon-aangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. Het vijfdaagse evenement besteedt naast muziek volop aandacht aan andere kunstdisciplines zoals design, film en fotografie en de laatste technologische en maatschappelijke trends. Met het verplaatsen van naar schatting meer dan 250 geplande evenementen naar de dag en avond, zal het Amsterdam Dance Event het eerste grootschalige evenement zijn in Nederland sinds het begin van de corona-crisis. In samenwerking met de gemeente, clubeigenaren en festivalorganisatoren heeft ADE de mogelijkheden om overdag te programmeren onderzocht en de organisatie is opgelucht dat het overgrote deel van het festival bevestigd is. 
www.amsterdam-dance-event.nl 

Beelden mogen rechtenvrij gebruikt worden.