DESPERADOS start nieuw feestje ACHT TOT NACHT

Het meest unusual feestje komt er aan!

Acht tot nacht

Ken je dat: Je wilt dansen, maar geen zin om te wachten tot om 00:00 de clubs volstromen? Desperados heeft dé oplossing: Acht tot Nacht. De clubvibe die je gewend bent, maar dan vroeger op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten! Dus als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, kom dan vooral niet. Deze party is er voor gangmakers, bruistabletten en stuiterballen. Het wordt geen gewone early clubavond. Desperados zorgt voor een sicke line-up en... een special act! Op donderdag 14 september om 20:00 uur vindt de allereerste editie plaats in Club Atelier in Amsterdam. Meer informatie en tickets vind je op de website https://www.achttotnacht.nl/ .

Unexpected acts 

Acht tot Nacht is een nieuw terugkerend feest van Desperados. En élke editie is totaal anders.  Samen met clubeigenaren gaat Desperados op zoek naar nieuwe acts zodat geen avond hetzelfde is. ‘’Bij Desperados zijn we altijd op zoek naar iets onverwachts. Daarom zul je op alle Acht tot Nacht feestjes acts tegenkomen die je in die setting nog niet eerder hebt gezien’’. Aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken. ‘’We maken heel bewust de acts van te voren niet bekend. Dat is net zo verrassend als een Desperados biertje. Ben je benieuwd wat voor je in petto hebben? Kom dan vooral langs’’.

Knetterveel energie 

Op de meeste feestjes bouwt de energie tijdens de avond langzaam op. Bij Acht tot Nacht is dat anders. Zodra je de zaal binnenloopt is het feest direct aan. No time to waste. ‘’Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend concept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur’’. Aldus Roby Hormis, eigenaar van Tosti Creative, bedenker van het Acht tot Nacht concept. ‘’Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor die mensen die vroeg willen pieken maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan hebben we Acht tot Nacht bedacht.’’

 Edities 

De eerste twee edities zijn inmiddels gepland, koop alvast je kaartje via deze link. Zo weet je zeker dat je er bij bent. 

  • Editie 1: Donderdag 14 september:     Club Atelier
  • Editie 2: Woensdag 11 oktober:             Bitterzoet
Boilerplate

Over Desperados
Desperados is het bier met een kick!. Er zijn smaken als Strawberry Margarita, Mojito, en Lime en de Original variant is er ook in 0.0. Daarnaast is er Desperados Seltzer in blik. Desperados is al ruim twintig jaar geliefd onder jongvolwassenen en wordt wereldwijd in 84 landen verkocht. De ultieme partystarter is niet meer weg te denken uit de festival- en partyscene. Zo kennen we Desperados onder meer van bijzondere initiatieven zoals een festival georganiseerd in luchtballonnen, een feest onder water, stages op verschillende festivals en als partner van het Amsterdam Dance Event. Bekijk de website van Desperados (www.desperados.com) of bekijk de social media-kanalen.