24
januari
2019
|
14:39
Europe/Amsterdam

Boels ook komende twee jaar partner Amstel Gold Race

Samenvatting

Boels Rental en de Amstel Gold Race hebben hun partnership verlengd met een periode van twee jaar. Boels is sinds 2016 verbonden aan Amstel Gold Race. Verder is Boels nu ook ‘preferred supplier’ van de Nederlandse voorjaarsklassieker. Dit betekent dat het verhuurbedrijf het eerste aanspreekpunt is voor het leveren van materieel.

De Amstel Gold Race in Valkenburg, die in 2019 toe is aan zijn 54ste editie, heeft een plek veroverd in de harten en agenda’s van wielerfan en kan doorgaans kan rekenen op veel aandacht van pers en publiek

Boels is al lang geen onbekende meer in de wielerwereld. Het internationale verhuurbedrijf verbond eerder zijn naam al aan een dameswielerploeg - het Boels-Dolmans Cycling Team - en diverse internationale wielerevenementen. Zo is Boels hoofdsponsor van Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl .

De twee partners laten weten zeer tevreden te zijn over de kersverse samenwerking.

Marcel Goes, PR Manager Boels Dolmans Cycling Team: “We zien een grote regionale, landelijke, maar zeer zeker ook internationale rol van het sterke merk Amstel Gold Race. Dezelfde ambitie hebben wij met het merk Boels. We willen ons daarom graag met Amstel Gold Race associëren en de komende jaren bouwen aan een mooi sponsorschap.”

Leo van Vliet, koersdirecteur Amstel Gold Race: “Boels was in 2016 een zeer welkome aanvulling op onze lijst van bedrijven in de sponsor- en partnerpiramide. We zijn er trots op dat deze mooie internationale onderneming, die heel goed past bij de Amstel Gold Race, ook de komende twee edities aan ons verbonden blijft. Met zijn producten draagt Boels een steentje bij aan het verder ontwikkelen van de Amstel Gold Race.”

Contactpersoon