25
januari
2020
|
11:43
Europe/Amsterdam

Bekijk hier de livetracks van De Vrienden van Amstel LIVE 2020

Niet alleen voor bezoekers is De Vrienden van Amstel LIVE een groot spektakel waar je live jouw favoriete artiesten ziet optreden, ook voor de artiesten zelf is het soms éxtra speciaal. Zeker als je op het podium mag staan met je grote voorbeeld. Voor Snelle wordt deze droom werkelijkheid, hij vertolkt samen met Thomas Acda zijn mega hit ‘Reünie’. Bekijk hier het live optreden van Snelle en Thomas Acda, omlijst met prachtige beelden uit New York.

Naast de samenwerking met DI-RECT staat Kensington ook alleen het podium met het bijzondere Uncharted. Bekijk hier het live optreden:

Dit jaar bestaat de grootste hit waar Guus Meeuwis in 1995 mee doorbrak maar liefst 25(!) jaar. De Vrienden van Amstel LIVE en Guus zijn al jaren trouwe vrienden en dus moest dit bijzondere natuurlijk jubileum ook gevierd worden tijdens de concertreeks. “Nacht” is speciaal voor De Vrienden van Amstel LIVE in een nieuw jasje gestoken. En hoe toepasselijk is het dat juist Kraantje Pappie, waarmee Guus bevriend raakte tijdens het evenement verantwoordelijk is voor deze bijzondere remake? Bekijk hier het live optreden van Guus Meeuwis en Kraantje Pappie.

 

Een vaak genoemd hoogtepunt door de bezoekers van De Vrienden van Amstel LIVE is het heldenblok van DI-RECT en Kensington. Samen met een 40-koppig orkest en koor brachten Kensington en DI-RECT avond na avond hits van hun jeugdidolen Nirvana, Rage Against The Machine, Oasis, Blur en Robbie Williams. Voor alle tracks zijn speciale arrangementen geschreven voor de uitvoering. Bekijk hier het live optreden tijdens De Vrienden van Amstel LIVE.

 

Contactpersoon