28
januari
2019
|
12:34
Europe/Amsterdam

Vrienden van Amstel brengen eerbetoon aan Lee Towers

Samenvatting

Terwijl vanavond de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE wordt afgesloten hebben de artiesten van het evenement een uniek eerbetoon opgenomen voor Lee Towers. In Café de Kleinste Kroeg, dat op het voorplein van Ahoy staat, zongen vrijwel alle optredende artiesten “You’ll Never Walk Alone” samen met Leen onder begeleiding van DI-RECT.

De hoofdrol die “Mr. Ahoy” in deze Vrienden reeks heeft zal niemand ontgaan zijn. Als een echte kroegbaas krijgt hij avond aan avond mensen tot tranen geroerd met zijn uitvoering van “My Way” om vervolgens iedereen samen te brengen met de klassieker “You’ll Never Walk Alone”.

De optredens maken zoveel indruk dat artiesten als Marco Borsato, Nick & Simon, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Lil Kleine, André Hazes, Jeroen van Koningsbrugge, Maan en Thomas Acda zichzelf opsloten in de kleinste kroeg van Nederland voor een prachtig eerbetoon aan de zanger.

Artiesten vol lof over Lee Towers

Marcel Veenendaal: “Er kunnen honderden kilo’s confetti afgeschoten worden maar uiteindelijk komt er één man op het podium aan het eind van de avond die de show steelt. Guus Meeuwis: “Ik vind het een fenomeen en hij verdient het om hier te zijn. Het laatste kwartier mag helemaal van hem zijn”. Glennis Grace: “Leen verdient dit gewoon, de liefde van het publiek.” Maan: “Leen is mijn held, echt een legende. Iedereen zingt mee en slaat een arm om elkaar heen. Dat krijgt hij elke avond weer voor elkaar. ”

Contactpersoon