Amsterdam,
19
september
2019
|
13:15
Europe/Amsterdam

Maak kans op jouw eigen epic party op ADE

Samenvatting

Altijd al gedroomd van jouw eigen epic party op ADE? Dit is jw kans! Desperados geeft bezoekers van Amsterdam Dance Event de unieke mogelijkheid om een eigen feest onder de vlag van het wereldwijd toonaangevende platform voor elektronische muziekcultuur en innovatie te geven. De komende weken kunnen er op social media en andere kanalen ideeën worden gedeeld voor hoe de muziek- en feestbeleving tijdens ADE nóg beter ervaren kan worden. Het beste idee wordt tijdens een officieel ADE-feest geproduceerd en vindt plaats op woensdag 16 oktober, de openingsavond van Amsterdam Dance Event.

Voor de uitvoering van deze epic party is Desperados verantwoordelijk, zoals zij dit eerder verzorgden in steden als Berlijn, Warschau, Barcelona en London. Heb je ideeën en inspiratie voor dit unieke ADE-feest? Deel deze dan via www.desperados.com/ADE en wie weet heb jij straks jouw eigen unieke feest tijdens het Amsterdam Dance Event.

All access DAY & NIGHT

Heb je nog geen kaarten voor ADE? Of wil je er het liefst elke dag en nacht bijzijn? Na het succes van afgelopen jaar, zijn er dit jaar wederom 20 all access day & night-passen te winnen. Deze passen worden ergens voorafgaand aan ADE door heel Amsterdam verstopt. Tips over de plekken waar deze passen verstopt zijn worden gedeeld via SMS. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan via www.desperados.com/ADE.

Over Desperados

Desperados is niet meer weg te denken uit de partyscene en ken je van de te gekke initiatieven als een festival georganiseerd in luchtballonnen of een feest onder water. Daarnaast is het merk volop aanwezig op festivals waar het eigen stages host zoals op Lowlands, Mysteryland en Awakenings. Tevens is Desperados voor dit jaar de trotse main partner van ADE.

Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld en de ultieme partystarter. Het wordt verkocht in 84 landen wereldwijd en is al ruim twintig jaar een geliefd bier onder de jongvolwassenen.

www.desperados.com