26
oktober
2019
|
13:40
Europe/Amsterdam

Krezip ook te zien op de Vrienden van Amstel LIVE 2020

Samenvatting

Krezip heeft zojuist bekendgemaakt dat de band in januari terugkeert in de grootste Amstelkroeg van Nederland. De Tilburgse band bracht vanavond direct na de laatste buiging in de Ziggo Dome een film naar buiten waarin de deelname aan De Vrienden van Amstel LIVE 2020 wordt aangekondigd. 

Na Pinkpop en de drie shows in de Ziggo Dome is De Vrienden van Amstel LIVE het derde grote optreden van Krezip sinds de hereniging van de band. Krezip stond in 2004, 2005, 2007 en 2009 ook al op De Vrienden en keert dus elf jaar later terug.

Jacqueline Govaert: “Zoals voor zoveel bands is De Vrienden van Amstel LIVE ook voor Krezip altijd een bijzonder evenement geweest. Het was zelfs de plek waar ik tijdens de editie van 2018 solo voor het eerst ‘I Would Stay’ weer eens speelde voor een groot publiek, een moment wat de comeback plannen van Krezip in een stroomversnelling bracht. Toen we een half jaar geleden aan dit avontuur begonnen was de insteek natuurlijk om nog één keer samen op het podium te staan, maar we hebben het momenteel ontzettend naar ons zin. Dus toen De Vrienden ons onlangs benaderde was er weinig twijfel. Tegen zo’n verzoek kan je geen nee zeggen en we willen graag deel uitmaken van die gezellige kroeg daar in Ahoy.”

Eerder deze maand maakte organisator Amstel ook al bekend dat Nick & Simon, Thomas Acda, BLØF, Chef’ Special en Typhoon in januari onderdeel uitmaken van het programma. De komende maanden zal er meer bekend worden over de line-up. Via een videoreeks zal de zoektocht van Thomas Acda en Nick & Simon naar de samenstelling van het programma te zien zijn en vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek.

De 22e editie van De Vrienden van Amstel LIVE vindt plaats op 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26 en 27 januari 2020.

-EINDE PERSBERICHT-

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisa van der Heijden, communicatie Amstel, 06-26240423 / lisa.vanderheijden@heineken.com of Machiel Hofman van Tribe Company, 0653980712 / machiel@tribecompany.com.

Persaccreditatie voor De Vrienden van Amstel LIVE - U kunt uw aanvraag voor vrijdag 14 januari 2020 indienen via pers@vriendenvanamstel.nl.

Foto credits: De Vrienden van Amstel LIVE/ Tribe Company.

De foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken voor redactionele doeleinden o.v.v. De Vrienden van Amstel LIVE/ Tribe Company.

Contactpersoon