08
januari
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Heineken® introduceert BLADE, dé revolutie in tapbier

Heineken® heeft vandaag in het InnovatieLAB op Horecava zijn nieuwste innovatie gelanceerd: BLADE, een tapsysteem voor ondernemers van horeca bedrijven die hun gasten willen voorzien van een kwalitatief en perfect getapt glas Heineken bier. BLADE brengt kwaliteit, technologie en een state-of-the art design samen in een stijlvolle en professionele tap. BLADE is perfect voor ondernemers - van bareigenaren en kleine restaurants tot foodtrucks en hotelbars - die behoefte hebben aan een gebruiksvriendelijke tapinstallatie tegen lage kosten met weinig onderhoud, én die toch de beste bierbeleving biedt.

Geert Minnart, Directeur Out of Home HEINEKEN Nederland: ''Samen met horecaondernemers zijn we voortdurend op zoek naar manieren om nog meer gasten naar de horeca te halen en de biercategorie verder te laten groeien. Dit doen we met topproducten en een uitstekende service. Natuurlijk is daarbij ook altijd het doel om gasten de beste beleving te bieden. We weten uit onderzoek dat 81% van de gasten in horecazaken tapbier prefereert boven flesbier. Met de introductie van BLADE kan nu in alle horeca een perfect getapt biertje geserveerd wordenMet 8 liter fusten die 30 dagen vers blijven kunnen ondernemers hun gasten naast Heineken in de toekomst ook diverse speciaalbieren op tap bieden zonder dat zij direct een volledige tapinstallatie hoeven aan te schaffen.”

Thijs Merks van Postillion Hotels vertelt over zijn ervaring met BLADE in een pilot: “We zijn al lange tijd op zoek naar een manier om onze vergadergasten een kwalitatief tapbier aan te kunnen bieden. BLADE is de perfecte oplossing voor ons, gasten kunnen zelf hun eigen biertje tappen op plekken waar dat voorheen niet mogelijk was.” Geert de Natris van Garlic Queen vult aan: “We merken dat veel van onze gasten vragen naar tapbier. Met name vanwege ruimtegebrek konden we hen dat helaas niet bieden. BLADE is voor ons ideaal. Naast dat het weinig ruimte in beslag neemt en we onze gasten nu vers getapt bier kunnen serveren, staat het ook nog eens ontzettend mooi op onze bar. Het heeft echt een kwalitatieve uitstraling.”

One size fits all

Het kleine apparaat neemt weinig ruimte in en past daarom overal, van kleinere cafés en restaurants tot hotelbars. Met het eenvoudige bedieningsproces en perfect getapt pils wordt de klantervaring versterkt. Het is een plug-and-play-apparaat en fusten zijn gemakkelijk te vervangen. BLADE kan worden aangeschaft tegen lage kosten. Daarnaast brengt BLADE geen installatiekosten met zich mee en behoeft weinig onderhoud en schoonmaak.

BLADE wordt wereldwijd geïntroduceerd en kost in Nederland €399. In de introductiefase tijdelijk verkrijgbaar voor €299. Deze week is BLADE te zien op Horecava van 8 tot en met 11 januari in het InnovatieLAB en stand 07.307 en 05.265.