Amsterdam,
23
april
2020
|
11:02
Europe/Amsterdam

Heineken® steunt Help de Horeca met e-Pub Quiz

Aanstaande vrijdag wordt de eerste Heineken® e-Pub Quiz online georganiseerd om het Help de Horeca platform verder te ondersteunen. Deelnemers kunnen voorafgaand aan de quiz hun favoriete horecazaak selecteren en maken kans op waardebonnen voor deze zaak ter waarde van maar liefst €1000, €750, of €500. De waardebonnen kunnen verzilverd worden zodra de horeca weer open is. Heineken® verdubbelt vervolgens het gewonnen bedrag, de horecazaken van de pubquizwinnaars ontvangen dit als directe gift. Tim Senders is de host van de avond en leidt de deelnemers door de quiz. Heel Nederland (18+) kan hier aan mee doen, als team of individu.

Ideale start van jouw weekend!
Heineken organiseert de live pub quiz via Facebook en Youtube, alle informatie is te vinden op www.heineken.nl/pubquiz. De inschrijving is al geopend. Trommel dus virtueel al je vrienden en familie op, vorm een team, neem een heerlijk verfrissend Heineken biertje en speel a.s vrijdag vanaf 20.00 uur mee met de Heineken Pub Quiz!

Help de Horeca
Via het platform www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging operationeel zijn. Horeca bezoekers kunnen de bonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. De bonnen zijn in feite een vooruitbetaalde reservering. Zo kan iedereen hun favoriete café of restaurant door deze lastige tijd heen helpen. De teller staat inmiddels op zo'n €1,8 miljoen. 

 

Contactpersoon