AMSTERDAM,
04
oktober
2022
|
12:00
Europe/Amsterdam

DESPERADOS opent The Cut Club tijdens ADE

Word jij de headliner van de avond?

Het partymerk Desperados opent dit jaar, in samenwerking met ADE, The Cut Club in Amsterdam. Deze kapsalon meets Dance Club zorgt ervoor dat de bezoeker de headliner van de avond wordt. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek. Naast dat de gasten de headliners van de avond zijn, heeft The Cut Club ook een vette line-up voor je in petto. Een van deze DJ’s is Amsterdams opkomend DJ talent BELLA, zij zal met haar beats de muziek en kapsels, op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Lucky Done Gone en Julian Anthony, ook zij zorgen dat jij met je kapsel helemaal ADE-proof bent. The Cut Club opent haar deuren op woensdag 19 oktober van 18.00 – 22.00 op de Spaarndammerstraat 460 in Amsterdam. Wil je er bij zijn? Inschrijven kan via: www.desperados.com/cutclub.  

Go for the unusual, Go Desperados

Muziek is in feite niet meer dan bewegende lucht. Met air-compressed hair styling gebruikt een kapper hetzelfde principe; bewegende lucht om je haar in model te brengen. Bij The Cut Club komen deze twee samen. De draaitafel van de DJ is verbonden aan de air-compressed hair styling machine, waardoor de DJ met iedere beat op een andere manier de machine kan bedienen. Hierdoor zullen alle bezoekers met een ander uniek kapsel aan ADE beginnen. ‘’We zijn deze zomer een nieuwe campagne gestart "Go for the unusual." Met deze campagne willen we onze doelgroep stimuleren om uit hun comfort zone te stappen en het ongewone te omarmen. Daarom zijn we, samen met Tosti Creative, op het idee gekomen om voor één avond The Cut Club te openen’’. Aldus Wietske De Bruin, Marketing Manager Desperados. ‘’Tijdens deze avond willen wij de bezoekers verrassen en ervoor zorgen dat ze op en een unieke manier aan het Amsterdam Dance Event kunnen beginnen’’.

Partner ADE  

Desperados is sinds 2019 officiële partner van ADE. ‘’We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Het merk weet altijd een interessante invalshoek te vinden en daarmee een unieke en creatieve twist te geven aan een feest. Dat kunnen wij vanuit ADE alleen maar omarmen.’’ Aldus Jorinde Boom, Head of Partnerships Amsterdam Dance Event. ‘’De combinatie van getalenteerde upcoming DJ’s en een evenement waar de bezoeker in de stemming kan komen voor een week vol muziek en creativiteit is wat ons betreft ideaal!’’

ADE Pro Pass

Naast een uniek kapsel maakt de bezoeker ook kans op een ADE Pro Pass. Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot het gehele programma van ADE. Wil jij kans maken? Schrijf je dan in via deze link. In de week voor ADE krijg je te horen of je toegang krijgt tot The Cut Club en of je de ADE Pro Passes hebt gewonnen. Ga voor de actievoorwaarden naar de website.

Desperados The Cut Club

Spaarndammerstraat 460, Amsterdam

Woensdag 19 oktober

18.00 – 22.00

Pers is welkom vanaf 17.00, bezoekers vanaf 18.00

Boilerplate

Over Desperados

Desperados is al ruim twintig jaar geliefd onder jongvolwassenen en wordt wereldwijd in 84 landen verkocht. De ultieme partystarter is niet meer weg te denken uit de partyscene. Zo kennen we Desperados onder meer van bijzondere initiatieven zoals een festival georganiseerd in luchtballonnen, een feest onder water, stages op verschillende festivals en als main partner van het Amsterdam Dance Event. Bekijk de website van Desperados (www.desperados.com) voor meer informatie over Desperados of bekijk de social media-kanalen. Go for the unusual, Go Desperados.

Over Amsterdam Dance Event

Stichting Amsterdam Dance Event is een non-profitorganisatie die zich inzet ter promotie van elektronische muziek, haar cultuur en haar industry wereldwijd. De organisatie zet zich in voor het stimuleren van ontwikkeling, innovatie en talent, het samenbrengen van de wereldwijde muzieksector en het leggen van een fundament voor toekomstige generaties. Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. Het vijfdaagse evenement besteedt naast muziek volop aandacht aan andere kunstdisciplines zoals design, film en fotografie en de laatste technologische en maatschappelijke trends. ADE is verspreid over bijna 200 locaties, waar 400.000 bezoekers uit een recordaantal van 146 landen op af komen.