LEIDEN,
19
januari
2021
|
09:27
Europe/Amsterdam

Desperados komt met eerste alcoholvrije variant: Desperados Virgin 0.0%

Desperados komt voor het eerst met een alcoholvrije variant in Nederland. Met Desperados Virgin 0.0% wordt ingespeeld op de sterk toenemende vraag naar alcoholvrije producten. Want niet alleen tijdens ‘Dry January’, maar ook in rest van het jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om het soms wat kalmer aan te doen met alcohol. Desperados Virgin 0.0% biedt ook zonder alcohol de verfrissende smaak en de kick waar het merk bekend om staat. Het is hiermee een heerlijk alternatief voor mensen die even wat anders willen op een feestje of het terras. Deze introductie is in lijn met de strategie van moederbedrijf HEINEKEN Nederland dat voor ieder merk een alcoholvrije variant in het portfolio wil hebben zodat er voor de consument altijd een keuze is. Desperados Virgin 0.0% is bij Albert Heijn verkrijgbaar en zal over een aantal weken ook in de horeca en bij andere supermarkten verkrijgbaar zijn.

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Alcoholvrij met een kick

Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados: “Steeds meer mensen kiezen bewust voor een alcoholvrij drankje. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de enorme ontwikkeling van 0.0 bier in Nederland. Ook vanuit de overheid wordt ‘de frisse koers’ extra gestimuleerd; onlangs is de Dranquilo campagne gestart waarin wordt opgeroepen om alcoholconsumptie te temperen. Het is dan fijn dat mensen kunnen kiezen uit smaakvolle alcoholvrije varianten”. “Met het verfrissende van Citrus én de kick van Desperados komen we daar helemaal aan tegemoet”, vervolgt De Koning. “Het fijne is dat je nu dankzij deze alcoholvrije variant op meerdere momenten kan genieten van de smaak van Desperados. Of je nu met je vrienden op een zonnige avond op het strand zit, een te gek festival beleeft of wil genieten van een heerlijk alcoholvrij bier tijdens een barbecue in de tuin.

Verkrijgbaarheid

Desperados Virgin 0.0% is eind vorig jaar in Frankrijk geïntroduceerd. Nu zijn, naast Nederland, ook België en Polen aan de beurt. In ons land is Desperados Virgin 0.0% met ingang van deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn (6-pack fles 33cl ) voor een adviesprijs van €6,99. Vanaf maart is Desperados Virgin 0.0% ook bij andere supermarkten en in het horecakanaal verkrijgbaar.

Boilerplate

Over Desperados:  

Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld, al ruim twintig jaar geliefd onder jongvolwassenen en wordt wereldwijd in 84 landen verkocht. De ultieme partystarter is niet meer weg te denken uit de partyscene. Zo kennen we Desperados onder meer van bijzondere initiatieven zoals een festival georganiseerd in luchtballonnen of een feest onder water.  

 

Over Desperados Virgin 0.0%:  

‘Desperados Virgin 0.0% is een uniek alcoholvrij bier met een geweldige smaak die gegarandeerd voor een verfrissende kick zorgt’. Wat de gelegenheid ook is, Desperados Virgin 0.0 brengt altijd goede vibes en gezelligheid. 

 

Over The HEINEKEN Company: 

HEINEKEN is ’s werelds meest internationale brouwer en toonaangevend in de ontwikkeling en verkoop van premium bieren en ciders. Onder aanvoering van het Heineken® merk zijn we met een portfolio van meer dan 300 internationale-, regionale-, lokale- en speciaalbieren en ciders actief in ruim 170 verschillende markten. In onze brouwerijen, mouterijen, ciderproductie locaties en kantoren werken wereldwijd ruim 85.000 mensen in zo’n 70 landen.  

HEINEKEN heeft de ambitie om voor elk merk een alcoholvrije variant te hebben. Het alcoholvrije portfolio bestaat in Nederland uit: Heineken 0.0, Amstel 0.0, Amstel Radler 0.0, Brand IPA 0.0, Brand Weizen 0.0, Affligem Blond 0.0 én de nieuwe Desperados Virgin 0.0% 

Meer informatie over HEINEKEN Nederland staat op www.heinekennederland.nl