LEIDEN,
03
mei
2022
|
13:55
Europe/Amsterdam

Desperados introduceert nieuwe hard seltzer: Desperados Alcoholic Sparkling Water

Een combinatie van bruisend water, een vleugje limoen én tequila - een frisse seltzer waarmee Desperados buiten de gebaande (bier)paden treedt

Desperados stapt met de introductie van Desperados Alcoholic Sparkling Water in de wereld van hard seltzer. Hiermee voegt de brouwer een uniek product toe aan haar huidige bierassortiment en prikkelt het de smaakpapillen van consumenten die verlangen naar nieuwe en verfrissende ervaringen. De combinatie van bruisend water, een vleugje limoen en tequila zorgen voor een spannende en fruitige smaak met slechts 99 calorieën. Het drankje bevat 4.5%  alcohol.

“Met Desperados Seltzer richten we ons op de moderne generatie, die zich bewust is van hun levensstijl en tegelijkertijd op zoek is naar spanning en nieuwe ervaringen. We spelen in op de veranderende drinkbehoeftes en bieden hiermee een fruitig en verfrissend alcoholisch alternatief. Je gaat onze nieuwste Desperados innovatie terugzien op festivals, op het terras en in de clubs. En ook thuis kun je natuurlijk genieten van dit verfrissende drankje. We zijn trots op deze mooie toevoeging op het huidige portfolio en geven consumenten hiermee de keuze om te genieten van de rijke smaken van Desperados”, vertelt Els Dijkhuizen, Marketing Directeur HEINEKEN Nederland.

Het Desperados portfolio bestaat in Nederland uit het alcoholvrije Desperados Virgin 0.0%, Desperados Original, Ginger, Lime en Mojito en de nieuwe verfrissende Desperados Seltzer.

Verkrijgbaarheid
Desperados seltzer is in Nederland verkrijgbaar in de smaak Lime Twist, een verfrissende smaak met de kick waar het merk om bekend  staat. Het is verkrijgbaar in een 4-pack (4x33cl) en een los blik (33cl) bij Jumbo, Plus en Albert Heijn. Vanaf volgende week is het ook te bestellen bij grote flitsbezorgers zoals Zapp. De adviesprijs van het 4-pack blik (4x33cl) is €7,92 en voor het losse 33cl blik is dat €1,98. Daarnaast is het drankje ook in de horeca verkrijgbaar. 

Boilerplate

Voor meer informatie over Desperados Alcoholic Sparkling Water, check de website of onze social kanalen #DesperadosAlcoholicSparklingWater #Desperados.

Over Desperados 
Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld, al ruim twintig jaar geliefd onder jongvolwassenen en wordt wereldwijd in 84 landen verkocht. De ultieme partystarter is niet meer weg te denken uit de partyscene. Zo kennen we Desperados onder meer van bijzondere initiatieven zoals een festival georganiseerd in luchtballonnen, een feest onder water, stages op verschillende festivals en als main partner van het Amsterdam Dance Event. Bekijk de website van Desperados (www.desperados.com) voor meer informatie over Desperados Alcoholic Sparkling Water of bekijk de social media-kanalen. 

Over HEINEKEN Nederland 
HEINEKEN is ’s werelds meest internationale brouwer en toonaangevend in de ontwikkeling en verkoop van premium bieren, ciders en seltzers. Onder aanvoering van het Heineken® merk zijn we met een portfolio van meer dan 300 internationale-, regionale-, lokale- en speciaalbieren en ciders actief in ruim 170 verschillende markten. In onze brouwerijen, mouterijen, ciderproductie locaties en kantoren werken wereldwijd ruim 85.000 mensen in zo’n 70 landen. In Nederland focust HEINEKEN zich op een elftal aan merken.  

Contactpersoon

Menno van der Vlist
Woordvoerder HEINEKEN Nederland
+31 (0)617550793