twitter share quote
like_disabled
WIJLRE,
23
september
2023
|
23:24
Europe/Amsterdam

Brand en Noordt brouwen collab #1/2022 uit Collab Brewer Series

download
Brand X Noordt

Brand Bierbrouwerij uit Wijlre start met een serie collabs (collaboration brews) onder de naam Collab Brewer Series. De eerste collab, de New Zealand Sunshine, is gebrouwen samen met Brouwerij Noordt uit Rotterdam. De Brand Collab Brewer Series is een nieuw initiatief van Brand Bierbrouwerij, een idee mede geboren op verzoek van de Brand-horecazaken die aangaven graag met regelmaat de kans te hebben een uniek bier te kunnen schenken. Het is de bedoeling dat er twee keer per jaar een Op = Op bier gebrouwen gaat worden speciaal voor Brand-horecazaken.

De New Zealand Sunshine is een lager van 6,5% alc.vol. Door het gebruik van New Zealand-hoppen heeft het verfrissende bier een tropisch en fruitig karakter. Het bier, dat prima past bij het voorjaarsseizoen, wordt enkel en alleen afgevuld op fust en is vanaf begin mei exclusief verkrijgbaar bij Brand-horecazaken. Op = op!

Tijdens het Nederlands Bierproeffestival in de Week van het Nederlandse Bier (19, 20 en 21 mei 2022) zullen Brand en Noordt samen een stand bemannen in de Grote Kerk in Den Haag, waar dit unieke bier ook geschonken zal worden.