18
april
2018
|
07:00
Europe/Amsterdam

Bij Amstel bier draait het maar om één ding....

In de allernieuwste Amstel campagne draait het maar om één ding: de smaak van Amstel Bier. Het draait niet om de marketing, niet om een nieuwe verpakking. Niet om een nieuw logo of een nieuw krat. De campagne gaat live met een commercial via de social media kanalen van Amstel en is vanavond ook voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie. De nieuwe campagne is ontwikkeld door creative agency INDIE Amsterdam. 

David Lette, marketing directeur Amstel: “We lanceren een campagne waarmee we terug gaan naar het hart van Amstel. Het merk dat gaat over voor jou en mij en over de gewone mens, en dat iedereen kan zijn wie hij of zij is. Het gaat bij Amstel niet om de buitenkant, het gaat om de binnenkant. Zo kijkt Amstel naar mensen, zo kijkt Amstel naar bier. Dit wordt in de commercial uitgedragen door verschillende Amstel drinkers, geen ingehuurde modellen, maar de échte Amstel drinker. Mensen zoals ze bij elkaar waren tijdens De Vrienden van Amstel LIVE!”

In de commercial vertellen verschillende Amstel drinkers wat Amstel allemaal niet is: dat Amstel bier niet hip, niet stoer, niet cool en al helemaal niet episch is. ‘Ben je besodemieterd.’ Het gaat ze om de smaak van het bier en die is lekker van zichzelf. 

Bekijk hieronder de nieuwe commercial:

Credits

Opdrachtgever: HEINEKEN Nederland

Verantwoordelijke bij opdrachtgever: David Lette, Josefien Olij, Steven van Leeuwen, Friederike Offermanss

Bureau: INDIE Amsterdam

Creatie: INDIE Amsterdam

Producer: INDIE Amsterdam

Account: INDIE Amsterdam

Productiemaatschappij: Hazazah

Regisseur: Krijn van Noortwijk

D.O.P.: Kevin Kimman

Producer: Margreet Ploegmakers

Editor: Fatih Tura

Geluid: REC

soundMuziek: Nando Eweg

Post productie: Smoke and Mirrors