Zoeterwoude,
18
september
2019
|
07:53
Europe/Amsterdam

Affligem lanceert Belgisch blond abdijbier zonder alcohol

Samenvatting

Het eerste alcoholvrij blond bier van Affligem is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. Affligem Blond 0.0% is een alcoholvrij Belgisch blond abdijbier met een rijke smaak, een zachte fruitigheid en een mild bitter einde.

Eerste alcoholvrije bier van Affligem vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland

“Met Affligem Blond 0.0% bieden we een perfecte toevoeging op het huidige 0.0 assortiment. Ook in de alcoholvrije categorie wordt meer en meer gezocht naar smaakvariatie. Met Affligem Blond 0.0% ervaar je de volledige beleving van speciaalbier, maar dan zonder alcohol. Het verfrissende karakter en de traditionele speciaalbier smaak komen perfect samen in dit nieuwe bier,” aldus Nannette de Koning, Brandmanager Affligem.

Affligem Blond 0.0% is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Jumbo supermarkten (sixpack adviesprijs € 5,39) in Nederland. Over twee weken wordt dit frisse speciaalbier in horecagelegenheden geïntroduceerd op fles en vanaf half oktober is Affligem Blond 0.0% ook verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Affligem Blond 0.0% werd eerder al geïntroduceerd in Frankrijk.

- EINDE PERSBERICHT –

Noot aan redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Lisa van der Heijden via +31 (0)88 4343 243 of persinfo@heineken.nl.

Over Affligem

Affligem is een abdijbier van absolute wereldklasse. Affligem won twee keer de World Beer Cup voor de beste Tripel.  Alle opbrengsten van het bier steken de monniken van de abdij al sinds 1074 regelrecht in goede doelen. Dat respect voor traditie en kwaliteit is ook te proeven. In de brouwerij gaat een brouwexpertise van bijna 1000 jaar hand in hand met een sterke passie om te blijven ontwikkelen. In Nederland bestaat het Affligem portfolio uit Affligem Blond, Affligem Fris Blond, Affligem Dubbel, Affligem Tripel en Affligem Blond 0.0%.